We werken voor en met mensen. Dat moet je leuk vinden. Je bent een positief ingesteld persoon en je schrikt niet van als er  wat onverwachts gebeurt. Je blijft vriendelijk en ontvangt de gasten en gebruikers altijd gastvrij.

Jij hebt de dagelijkse leiding over het Wij(k)huis. Je instrueert onze vrijwilligers. Zij zijn de ruggengraat van onze organisatie. Je geef t op een vriendelijke manier leiding aan de vrijwilligers en zorgt ervoor dat de taken op de juiste wijze worden verricht. Je hebt ervaring met het motiveren en het enthousiasmeren van mensen in je omgeving.

We hebben een keuken met moderne apparatuur. We willen snel starten met het serveren van lunches, een betaalbaar dagmenu voor iedereen en belegde broodjes of een tosti. We verwachten geen grote groepen, wel dat er gedurende de dag veel bezoekers komen. Het organiseren van het koken voor meerdere gasten moet je leuk vinden. Het is fijn als je hier ervaring mee hebt. Het koken gebeurt door vrijwilligers. Kennis en ervaring in de horeca is een duidelijke pré. Wat ons betreft zijn dat alle werkzaamheden waar bediening en kassa afhandelingen samen gaan. Ook zorg je ervoor voldoende op voorraad is en op tijd besteld wordt, niet te weinig en niet te veel.

We hebben een ondersteunende horecavergunning. Als beheerder moet je wel HACP en Sociale Hygiene gecertificeerd zijn. Het bezit van BHV is fijn, je moet in ieder geval bereidt zijn deze op korte termijn te halen.

Ons Wij(k)huis wordt ook gebruikt door andere organisaties, zoals Brabantzorg, Vluchtelingenwerk, KBO en dergelijke. Jij bent het aanspreekpunt en je werkt met ze samen om de afspraken die we met ze maken te realiseren. Met je manager bespreek je de afspraken en activiteiten.

Dat we nu in een nieuw en mooi gebouw werken, wil nog niet zeggen dat we klaar zijn. We verwachten dat je wilt meedenken met het verder ontwikkelen van ons wij(k)huis. Je hoeft echt niet te wachten tot we je vragen. Sterker we vinden het fijn als je initiatief neemt, je handen uit de mouwen steekt en inspringt waar nodig. Niet alle activiteiten zijn overdag, houd er rekening mee dat je soms ook avonden aanwezig moet zijn.

We weten dat we zoeken naar iemand die niet bestaat: de perfect bij ons passende beheerder. Dus ook al voldoe je misschien niet aan alle onze wensen maar ben je gemotiveerd, reageer dan ook. We willen ook kansen bieden en stimuleren medewerkers en vrijwilligers zich verder ontwikkelen. Daarbij willen we je ook ondersteunen. We kunnen vragen om referenties. Deze benaderen we natuurlijk pas na je toestemming.

Stuur een mail met een korte motivering en een actueel cv, naar voorzitter@wijkhuisdehaard.nl

Over je salaris maken we samen afspraken. Daarbij volgen we de CAO voor de horeca.

Vacaturetekst beheerder DEF2